Farsz arabski

Farsz arabski

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jaja

    4
  • cebula dymka ze szczypiorkiem

    1 pęczek
  • posiekane listki mięty

    1 łyżka
  • masło

    2 łyżki
  • sól

  • pieprz

  • natka pietruszki

    1 łyżka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Dymkę drobno posiekać, połączyć z miętą i natką pietruszki, wlać rozbełtane z solą i pieprzem jaja, wymieszać. Na dużej patelni stopić masło, wlać masę jajeczną, smażyć 3 min. Odwrócić i smażyć kolejne 3 minuty.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Justa32 05.01.2012 11:41
super

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat