Domowe hot-dogi

Domowe hot-dogi

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • sztangiel

    3 sztuki
  • parówki

    3 sztuki
  • sałatka z ogórków

    3 łyżki
  • ketchup

  • sos francuski

Wyślij składniki na:
Listonic

Przepis i sposób przygotowania Domowe hot-dogi

Parówki gotujemy. Sztangle przekrawany na pół i dajemy do mikrofalówki na ok. 2 min. Po tym czasie wyjmujemy nakładamy po 1 łyżce sałatki z ogórków, parówkę i polewamy sosem francuskim (może być inny-lekko słodkawy) i ketchupem.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat