Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Czosnkowa pasta z ogórkiem

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko 2 szt. M
sos czosnkowy 1 i 1/2 łyżki
ogórek kiszony 1 mniejszy
sól ziołowa do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Czosnkowa pasta z ogórkiem

Jajka gotujemy na twardo. Obieramy i kroimy w kostkę (używam sitka do jajek). Do miseczki z jajkami dodajemy 1 i 1/2 łyżki sosu czosnkowego (płaskiej), pokrojonego w kostkę ogórka kwaszonego. Całość doprawiamy do smaku solą ziołową i czarnym zmielonym pieprzem. Mieszamy, próbujemy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak