Składniki
kg
kostka
g
gramów
gniazd
mała łyż.
duża łyż.
ml
dużej łyż.
łyżeczka
łyżka
szklanka
-
awokado
1 szt -
ananas świeży
0,5 szt -
sok z limetki
1 szt -
brandy
2 łyżki -
szynka wędzona
10 dag -
kiełki rzodkiewki
-
granat
1 szt -
konfitura
2 limetkowa
Sposób przygotowania
Awokado obrać ,pokroić w kostkę i skropić sokiem z limety.
Ananasa również obrać i pokroić w kostkę lub wykorzystać kostki z puszki.
Szynkę pokroić w paseczki.
Ułożyć w pucharkach ,polać łyżką brandy i dodać łyżkę konfitury limonkowo tymiankowej.
Ozdobić lionką, pestkami granatu i kiełkami rzodkiewki.
Komentarze (15)
Nie masz konta? Zarejestruj się
Załaduj więcej komentarzy (5)