cielęcina z ananasem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • cielęcina

    40 dag
  • ser żółty

    4 plastry
  • ananas

    4 plastry
  • mąka

    1 łyżka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

mięso pokroić na plastry oprószyć solą i pieprzem obtoczyć w mące usmażyć z obu stron na każdej porcji położyć plasterek sera a na nim ananasa przykryć i potrzymać na małym ogniu aż ser się rozpuści

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat