Cielęcina Ani

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • cielęcina

    1 kg
  • marynata

  • cebula

    2 sztuki
  • sól

  • pieprz

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kroki postępowania

Krok 1 - Cielęcina Ani foto
Marynatę przygotowujemy wg przepisu: http://www.doradcasmaku.pl/przepis/188185.html
Krok 2 - Cielęcina Ani foto
Mięso oczyszczamy, obkładamy piórkami cebuli.
Krok 3 - Cielęcina Ani foto
Całość zalewamy marynatą i mieszamy. Odkładamy do lodówki na 2 dni.
Krok 4 - Cielęcina Ani foto
Zapiekamy, doprawiamy do smaku.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (6)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Agnieszka_B 24.12.2011 22:58
Zapowiada się bardzo smacznie:)
Anna146 24.12.2011 10:21
apetycznie wygląda
sylwia / sytofala 23.12.2011 22:24
a ja nigdy cielęciny nie jadłam , oj mam tyły :0
Katarzyna/kate1980 23.12.2011 20:43
świetnie wygląda
aginaa 23.12.2011 14:54
smaczna
aginaa 23.12.2011 14:54
smaczna

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat