chrupiąca surówka z kalafiora

chrupiąca surówka z kalafiora

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

mała łyż.

gniazd

mała puszka

gniazda

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • majonez

    szklanka
  • orzechy włoskie

    3 łyżki
Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania chrupiąca surówka z kalafiora

Kalafior umy i podzielic na malutkie różyczki, łodyżki pokroic. Skropic sokiem z cytryny. Wymieszac z majonezem i doprawic solą i pieprzem. Całośc posypac natką pietruszki i siekanymi orzechami.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (6)

szajba2 18.05.2011 18:55
może ktoś lubi chrupać
kielcok1 11.04.2011 16:57
nie podoba mi się
rakow2
rakow2 16.01.2011 18:56
surowy kalafior to dla prawdziwych smakoszy
Marzena40 10.01.2011 14:05
zrobię w najblizszym czasie
buksiak12 17.09.2010 09:24
mniam mniam
Ela20 06.06.2010 22:08
Pyszna surówka :)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat