Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Bułki faszerowane

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

bułki 4-5 sztuk
jajko 4
papryka czerwona 1
kukurydza w puszce
ser żółty
Cebulka smażona Prymat
szynka
Pieprz czarny mielony Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Bułki faszerowane

Kroki postępowania

1
Przygotuj wszystkie składniki.
Krok 1 - Bułki faszerowane foto
2
Wydrąż bułki.
Krok 2 - Bułki faszerowane foto
3
Na dnie bułek ułóż ser, szynkę, kukurydzę, paprykę. Mogą być również inne składniki.
Krok 3 - Bułki faszerowane foto
4
Roztrzep jajka, dopraw do smaku i wlej do bułek.
Krok 4 - Bułki faszerowane foto
5
Na wierzchu posyp serem i prażoną cebulką oraz wstaw do piekarnika nagrzanego do 180 st na około 10-15 minut.
Krok 5 - Bułki faszerowane foto
6
Gotowe !
Krok 6 - Bułki faszerowane foto

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

berys18 12.04.2015 09:15
świetny pomysł na bułeczki
Stenka 21.03.2015 19:50
ciekawy przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak