Doradca Smaku logoandPrymat logo
Sprawdzone przepisy na Boże Narodzenie. ZOBACZ

Blok krakersowy

5.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

margaryna
1 kostka
woda
1/2 szkl
cukier
1/2 szkl
kakao
2 łyżki
cukier waniliowy
2 opakowania
Sklep Prymat
mleko w proszku
3 szkl
krakersy
1 duże opakowanie

Przepis i sposób przygotowania na: Blok krakersowy

Margarynę, wodę, cukier, kakao i cukier waniliowy zagotować i ostudzić. Do zimnego dodać mleko w proszku i wymieszać. Następnie dodać pokruszone krakersy. Tak przygotowaną masę formujemy w kształt prostokąta i wkładamy do lodówki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

malcik111 04.03.2012 22:46
pyszne! polecam
Andzia1977
Andzia1977 01.12.2011 17:19
fajne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak