Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Biszkopt

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

jaja 4 szt
cukier 6 łyżek
mąka 2 łyżki
mąka krupczatka 2 łyżki
proszek do pieczenia 3/4 łyżeczki

Przepis i sposób przygotowania na: Biszkopt

Białka ubić na sztywno, dodać cukier , a potem żółtka. Potem dodać mąki i proszek do pieczenia. Składniki wymieszać. Piec w uprzednio rozgrzanym piekarniku 180 stopni przez ok. 20 min.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

olkaaa 16.02.2014 11:11
przydatny przepis
anemon 31.01.2014 07:31
Najważniejsze, to mieć swój własny patent na udany biszkopt, a Twój wygląda na bardzo udany.
Wacław 16.01.2014 11:36
robimy podobnie
Iwusia 11.01.2014 23:52
smaczny biszkopcik
jeta72 30.10.2013 09:49
fajny biszkopt :-)
mirosława4 22.10.2013 17:40
z krupczatki nigdy nie piekłam biszkoptu muszę wypróbować
Rybciia 07.10.2013 13:51
fajny przepis :-)
Katarzyna59 08.07.2013 07:33
przydatny przepis
Seba 24.06.2013 10:05
fajny biszkopcik
Dorian 27.05.2013 13:03
pyszne ciacho
Alex_M 02.05.2013 13:01
biszkopcik zawsze dobry :)
Pani Domu 24.04.2013 12:20
fajny biszkopt
edi 16.04.2013 18:22
po co kupować gotowy biszkopt, skoro można sobie upiec taki:)
gacopierz23 02.04.2013 16:16
dobra podstawa do wielu ciast
Ewelina38 10.01.2013 11:06
placuszek sam w sobie jest pyszny ale i na jego podstawie można wyczarować bajecznie smaczne ciasta
Angelika10 19.12.2012 00:55
super
Bernadeta 16.11.2012 08:50
fajny przepis
Bernadeta 16.11.2012 08:50
fajny przepis
Bernadeta1 10.11.2012 13:14
smaczny
Aneta41 06.11.2012 10:54
domowe najlepsze
Dorota37 05.11.2012 15:10
muszę wypróbować
SmacznaPyza 28.10.2012 11:12
nawet nie wiadomo na jakiej wielkości biszkopt ten przepis...

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak