Składniki:
4 łyżki masła | |
2/3 szklanki białego wina | |
•małą cebulę | |
pęczek zielonych szparagów | |
2 cytryny | |
3 łyżki świeżo startego parmez | |
sól i pieprz do smaku | |
rosół z kurczaka | 1 l |
ryż do risotto | 1 szkl. (typ: arborio) |
4 łyżki masła | |
2/3 szklanki białego wina | |
•małą cebulę | |
pęczek zielonych szparagów | |
2 cytryny | |
3 łyżki świeżo startego parmez | |
sól i pieprz do smaku | |
rosół z kurczaka | 1 l |
ryż do risotto | 1 szkl. (typ: arborio) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: