Przepis i sposób przygotowania na: Ogniste szaszłyki
Kurczaka i warzywa nadziewać na szpadki, szaszłyki grillować aż mięso będzie upieczone.
Składniki sosu jogurtowego wymieszać, posypać natką. Polać sosem gotowe szaszłyki.
piersi kurczaka |
2 sztuki
|
papryki |
2 sztuki
|
cebule |
2 sztuki
|
oliwa |
3 łyżki
|
czosnek |
2 ząbki
|
posiekana kolendra |
1 łyżka
|
sok z cytryny |
1 łyżka
|
natka pietruszki |
1 łyżka
|
jogurt gęsty |
1 szklanka
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: