Pekinka na zielono

Pekinka na zielono

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kapusta pekińska

    1 szt
  • ogórek zielony

    1 szt
  • koper zielony

    1 pęczek
  • Szczypiorek cienki

    1 pęczek
  • pietruszka zielona

    1 pęczek
  • winogrona zielone

    10 kulek
  • majonez

    3-4 łyżki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kapustę i pozostałe składniki pokroić, dodać majonez i przyprawić. Winogrona przekroić na połówki wyjąć pestki i ułożyć na wierzchu.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (6)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

misia53

18.05.2013 12:12
zawsze smaczna w różnych wersjach

anemon

22.11.2012 08:26
Jak zielono, to musi być smacznie. Świetny pomysł.

m1monika

24.08.2012 12:20
super!!!

Krystyna32

13.05.2012 07:38
super

SyMiki

14.09.2011 17:50
super

kuklik

18.10.2010 10:27
bardzo lubię pekinkę pod każdą postacią

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat