Pierś soute

Pierś soute

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pierś z kurczaka

    2 szt
  • olej do smażenia

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

1. Piersi rozbijamy.
2. Posypujemy przyprawą do kurczaka PRYMAT.
3. Smażymy z obu stron.
4. Jan najbardziej również na grilla, ale wtedy trzeba uprzednio zamarynować.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Zofia12

30.08.2010 07:50
Jedna przyprawa i danie gotowe:)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat