Przepis i sposób przygotowania na: Barszcz biały z chrzanem :
Podawać z pokrojonymi w ćwiartki jajkami na twardo posypany pokrojoną natką pietruszki .
czosnek | 1 ząbek |
masło | 2 łyżki |
chrzan tarty | 2 łyżeczki |
śmietana 18-procentowa | 1/2 szklanki |
woda | 3/4 litra |
biała kiełbasa | 2 szt. |
ziemniaki | 4 szt. |
sól | 1/2 płaskiej łyżeczki |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
jajko ugotowane na twardo | 3 szt. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: