Składniki:
cynamon | 1 łyżeczka |
sok z cytryny | 1 łyżka |
syrop klonowy | 2 łyżki |
otręby owsiane | 1/2 szkl |
migdały | 1/2 szkl |
cukier trzicnowy | 1/4 szkl |
masło | 50 g |
ciasto francuskie | 100 g |
jabłka | 2 duże |
cynamon | 1 łyżeczka |
sok z cytryny | 1 łyżka |
syrop klonowy | 2 łyżki |
otręby owsiane | 1/2 szkl |
migdały | 1/2 szkl |
cukier trzicnowy | 1/4 szkl |
masło | 50 g |
ciasto francuskie | 100 g |
jabłka | 2 duże |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: