Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pierogi ruskie w czosnkowej glazurze

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

masło 4 łyżeczki
Czosnek suszony Prymat 1 łyżeczka
pierogi 12-14 ruskie

Przepis i sposób przygotowania na: Pierogi ruskie w czosnkowej glazurze

Świetna wariancja podania wczorajszych ruskich pierogów. Jeżeli nam zostaną z wczorajszego obiadu możemy podać je jako ruskie czosnkowe pierożki. Na patelni roztapiamy około 4 łyżki masełka dodajemy czosnek i mieszamy, kładziemy pierogi, zmniejszamy grzanie i przykrywamy pokrywką, pieczemy na złoty kolor z dwóch stron. Podajemy na gorąco

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Łukasz15 17.08.2013 10:37
Przepyszne pierożki
Betka 24.08.2012 07:55
pyszności!!;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak