Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

mielonka

5.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mielonka
1 szt
cebula
2 szt
sól, pieprz
do smaku
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: mielonka

mielonkę kroimy w cieniutkie plasterki olej rozgrzewamy mielonkę kładziemy na oleju dodajemy do tego cebulkę pokrojoną w półksiężyce doprawiamy solą i pieprzem smażymy aż cebulka będzie miękka dobry dodatek do kanapki na śniadanko

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak