Składniki:
wywar z wędzonki | 2 litry |
czosnek | 1 |
zakwas | do smaku |
Liść laurowy suszony Prymat | 3-4 |
jajko ugotowane na twardo | 3 |
kiełbasa | 20 dkg |
śmietana 12% | 180 ml |
ziele angielskie | 5-6 |
chrzan | do smaku |
majeranek | do smaku |
wywar z wędzonki | 2 litry |
czosnek | 1 |
zakwas | do smaku |
Liść laurowy suszony Prymat | 3-4 |
jajko ugotowane na twardo | 3 |
kiełbasa | 20 dkg |
śmietana 12% | 180 ml |
ziele angielskie | 5-6 |
chrzan | do smaku |
majeranek | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: