Wiosenna pasta jajeczna

Wiosenna pasta jajeczna

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gram

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • rzodkiewka

    4 szt.
  • majonez

    2 łyżki
  • sól

    do smaku
  • szczypiorek

    do smaku
  • jaja na twardo

    2 szt.
  • ser żółty

    1/3 (tarty)
Wyślij składniki na:
Listonic
promotion_img Reklama na dziś

Sposób przygotowania

Kroimy rzodkiewkę i szczypiorek na małe kawałki, mieszamy ze startymi na twardo jajkami i serem żółtym. Dodajemy majonez i doprawiamy do smaku solą.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

kasienka23

21.03.2012 12:29
ale nie trzeba jej trzeć, w takiej postaci smak rzodkiewki jest bardziej wyrazisty. Pyszna pasta! :)

SmacznaPyza

20.02.2012 21:35
rzodkiewkę też można zetrzeć :)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat