Gruszki w zalewie

Gruszki w zalewie

Czas przygotowania:
1h

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • gruszki

    dowolna ilość
  • cukier

    1 kg
  • woda

    4 litry
  • goździki

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Gruszki umyć, pokroić na mniejsze kawałki i układać w słoikach. Dodać 2-3 gożdziki zalać zalewą i pasteryzowac.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

magical66

26.09.2010 11:06
bardzo dobre, przepyszne

kotlet

25.09.2010 16:02
niebo w gębie :)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat