Faszerowane pieczarki z rokpolem - grill

Faszerowane pieczarki z rokpolem - grill

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • papryka żółta

    1 szt.
  • pomidory

    2 szt.
  • cebula biała

  • olej

    1 łyżka
  • koperek

  • parmezan starty

    2 łyżki
  • sól, pieprz

  • pieczarki

    8 szt.
  • rokpol

    10 dkg
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Pieczarki umyć, nóżki odciąć i pokroić w małą kostkę. Paprykę, cebulę i pomidory również pokroić w kostkę. Usmażyć pieczarki, cebulę i paprykę, dodać posiekaną natkę i pomidory. Po minucie smażenia wrzucić rozdrobniony ser pleśniowy, przyprawić do smaku solą i pieprzem. Nadzieniem napełnić kapelusze pieczarek, posypać po wierzchu parmezanem. Zawinąć w folię, ułożyć na gorącym grillu, piec ok. 10 minut. Smacznego!

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (5)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

jasiek

23.06.2011 15:55
ekstra

Adamorek

27.05.2011 13:33
aż by się zrobił grilla

ewelinapac

15.05.2011 18:51
super

ewelinapac

15.05.2011 18:51
super

gosia47-47

20.11.2010 19:42
świetne

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat