Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Sałatka z cielęciną

0.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kalafior
1 sztuka
korniszony
4 sztuki
majonez
1/2 szklanki
koperek
1/2 łyżki
cukier
1 łyżeczka
sól i pieprz
do smaku
cielęcina
250 gotowana
natka pietruszki
1/2 łyżki
jajko ugotowane na twardo
2 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z cielęciną

Kalafior opłukać i podzielić na różyczki.
Cielęcine pokroić w kostkę.
Jajka pokroić w łódkę.
Korniszony pokroić w talarki.
Do majonezu dodać sól, cukier, pieprz, koperek i pietruszkę.
Wszystko dokładnie połączyć.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak