Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z cielęciną
Cielęcine pokroić w kostkę.
Jajka pokroić w łódkę.
Korniszony pokroić w talarki.
Do majonezu dodać sól, cukier, pieprz, koperek i pietruszkę.
Wszystko dokładnie połączyć.
kalafior |
1 sztuka
|
korniszony |
4 sztuki
|
majonez |
1/2 szklanki
|
koperek |
1/2 łyżki
|
cukier |
1 łyżeczka
|
sól i pieprz |
do smaku
|
cielęcina |
250 gotowana
|
natka pietruszki |
1/2 łyżki
|
jajko ugotowane na twardo |
2 sztuki
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: