Składniki:
biała kapusta | 2,20 kg |
cebula | 60 dag |
marchew | 80 dag |
olej | 2 szklanki |
ocet 10 % | 1 szklanka |
cukier | 5 łyżek |
sól | 3,5 łyżki |
curry | 1 łyżka |
pieprz | 1 łyżeczka |
woda | 1 litr |
papryka czerwona | 80 dag |
biała kapusta | 2,20 kg |
cebula | 60 dag |
marchew | 80 dag |
olej | 2 szklanki |
ocet 10 % | 1 szklanka |
cukier | 5 łyżek |
sól | 3,5 łyżki |
curry | 1 łyżka |
pieprz | 1 łyżeczka |
woda | 1 litr |
papryka czerwona | 80 dag |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: