Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Papryka faszerowana bryndzą

0.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

bryndza
25 dag
majonez
3-4 łyżki
korniszony
2-3 sztuki
grzyby marynowane
kilka
orzeczy włoskie
kilka
czosnek
2 ząbki
natka pietruszki
do smaku
pieprz, sól
do smaku
twaróg
10 dag
papryka czerwona
5 sztuk

Przepis i sposób przygotowania na: Papryka faszerowana bryndzą

Paprykę dokładnie umyć,przekroić na połówki,z każdej usunąć nasiona.Natrzeć wewnątrz roztartym czosnkiem,oprószyć pieprzem i solą.
Farsz:w misce utrzeć na gładką masę bryndzę i ser twarogowy z majonezem.Dodać bardzo drobno posiekane korniszony,grzyby i orzechy.Przyprawić farsz do smaku i rozłożyć do połówek papryki,ozdobić natką pietruszki.
Podawać z pieczywem

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak