Sałatka sledziowa z migdalami

Sałatka sledziowa z migdalami

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ZIEMNAIKI

    50 dag
  • siekane migdały

    8 sztuk
  • natka pietruszki

    4 gałązek
  • na sos: keczup

    3 łyżki
  • oliwa

    3 łyżki
  • cukier

    1 szczypta
  • sól do smaku

  • pieprz do smaku

  • śledzie w oleju

    30 dag
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Ziemniaki gotujemy w lupinie , studzimy , obieramy i kroimy w kostke . Sledzie kroimy w paseczki lub kostke . Robimy sos z keczupu . oliwy doprawiamy cukrem , sola i pieprzem. Wszystkie skladniki mieszamy z sosem . Schladzamy w lodowce .

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat