zupa warzywna

zupa warzywna

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

g

kostka

kg

gramów

ml

duża łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • mrożonka warzywna

    1 op
  • skrzydełka kurczaka

    3 szt
  • śmietana

  • kostki rosołowe

    1 sz
  • woda

    3 l
  • Kucharek przyprawa uniwersalna

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic
promotion_img Reklama na dziś

Sposób przygotowania

wodę gotujemy ze skrzydełkami, kostką rosołową, gdy mięso bedzie miękkie dodajemy mrożonkę warzywną i gotujemy do miękkości, na koniec doprawiamy do smaku i zabielamy śmietaną.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (11)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Granita

21.04.2013 18:20
uwielbiam taką dawkę witamin

Ewelina38

10.04.2013 20:49
często gotuję takie ale na świeżych warzywach i kawałku mięska :)

Aannkaa82

29.03.2013 15:32
Wygląda rewelacyjnie - same witaminki

Ada-Gaba

07.02.2013 10:59
pyszna

babi17

08.01.2013 11:07
bardzo dobra i bardzo zdrowa

Bernadeta1

04.01.2013 00:27
bardzo lubię taką zupkę a jeszcze jak by była z młodych jarzyn,super

Ela15

07.10.2012 09:39
pycha

dianix

26.07.2012 16:01
zupy uwielbiam, latem rzadziej robie bo mi sie nie chce w takie upały ale zima zawsze jest

Adamorek

24.07.2012 10:47
samo zdrowie

wiola333

24.07.2012 09:46
mniam

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat