zrazy z chrzanem żurawinowym

zrazy z chrzanem żurawinowym

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

Kalkulator jednostek

×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • schab bez kości

    0,5 kg
  • sól

  • olej do smażenia

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Mięso umyć, osuszyć ,pokroić na plastry.Rozbić na kotlety,posolić ,oprószyć pieprzem i na każdy plaster mięsa nałożyć łyżkę chrzanu żurawinowego.Dobrze zwinąć roladki,Olej rozgrzać na patelni ,obsmażyć roladki,potem podlać wodą i dusić do miękkości.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Betka

20.07.2012 00:06
ekstra;)

olkaaa

23.04.2012 09:24
super

Motorek

17.04.2012 09:56
smaczne

Wacław

17.04.2012 09:49
smaczne mięsko !

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat