Wiosenny sos tatarski

Wiosenny sos tatarski

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

gniazd

gniazda

dużej łyż.

duża łyż.

ml

mała puszka

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • korniszony

    5 szt
  • cebula biała

    2 szt
  • rzodkiewka

    10 szt
  • majonez tradycyjny

    1 słoik
  • pieczarki marynowane

    1 słoik
  • jajko ugotowane na twardo

    6 szt
Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania Wiosenny sos tatarski

Jajka,pieczarki,ogórki,cebulkę i rzodkiewkę kroimy w drobną kostkę .Dodajemy majonez wymieszany z jogurtem ,doprawiamy pieprzem mieszamy .

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Karolek1 20.12.2010 11:58
Na zdjęciu wygląda bardzo smakowicie.

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat