Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty pekińskiej i ogórka konserwowego

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta pekińska 1 mała
ogórek konserwowy Smak 8 szt
majonez 2 łyżki
Zalewa: 3 łyżki (z ogórków)
sól i pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty pekińskiej i ogórka konserwowego

Kapustę drobno kroimy. Dodajemy pokrojone w drobną kostkę ogórki ,majonez i dokładnie ze sobą łączymy. Majonez mieszamy z zalewą z ogórków ,do smaku doprawiamy solą i pieprzem. Dodajemy do kapusty i ponownie wszystko mieszamy. Wstawiamy do lodówki na min 20 min.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IKrakowianka 05.01.2015 16:15
ciekawa propozycja
kasiaw 05.01.2015 15:38
muszę wypróbować
erym 05.01.2015 15:09
wyglada obiecujaco...
jasiek 05.01.2015 15:09
doskonałe uzupełnienie dań
jagoda5913 05.01.2015 14:58
Szybka sałatka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak