Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

surówka z kapusty pekińskiej

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta pekińska 1 szt.
marchew 1.5 szt.
ogórki kiszone 3-4 szt.
olej 1.5 łyżki
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: surówka z kapusty pekińskiej

Kapustę dokładnie umyć,pokroić.Marchew umyć,obrać,opłukać.Zetrzeć na jarzynówce na grubych oczkach.Dodać do kapusty.Ogórki kiszone pokroić w kostkę dodać do wcześniejszych warzyw.Wymieszać.Dodać olej,przyprawić do smaku.Wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ONY_za_kare 01.06.2013 09:14
taka jak lubie
Dorota59 17.11.2012 13:24
lubimy

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak