Słone babeczki z pastą jajeczną

Słone babeczki z pastą jajeczną

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • korpusy słonych babeczek

    12 sztuk
  • sól, pieprz

    do smaku
  • jajko ugotowane na twardo

    4 sztuki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Robimy klasyczną pastę jajeczną z jajek, szczypioru, kopru i pietruszki, doprawiamy sola i nadziewamy korpusy babeczek.Podawać jako przekąskę.

Można kupić gotowe korpusy w dużych paczkach

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (5)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
KasiaK90 15.01.2012 11:48
warto spróbować
pegaz 27.10.2010 08:51
ciekawe
iwona332 22.09.2010 23:34
super
Kate131 04.09.2010 07:58
bardzo fajne
IZABELA29 21.08.2010 10:50
nalezy spróbowac

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat