schab ze śliwką

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • schab

    1.5 kg
  • śliwka suszona

    1 paczka
  • marynata pikantna Prymat

    1 sztuka
  • olej

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

ostrym nożem przeciąć schab w środku do środka napchać śliwki przygotować marynatę do marynaty włożyć schab odstawić na kilka godzin i co jakiś czas przewracać do rozgrzanego piekarnika wstawić schab i piec ok 1,5 godziny w temperaturze 200 stopni

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat