Składniki:
schab bez kości | 0,5 kg |
pieczarki | 0,5 kg |
śmietana gęsta | 4 łyżki |
olej | do smażenia |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 1 łyżka |
wino czerwone wytrawne | 1 szklanka |
smalec | 1 łyżka |
schab bez kości | 0,5 kg |
pieczarki | 0,5 kg |
śmietana gęsta | 4 łyżki |
olej | do smażenia |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 1 łyżka |
wino czerwone wytrawne | 1 szklanka |
smalec | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: