Sałtka z kapusty pekińskiej

Sałtka z kapusty pekińskiej

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

gniazda

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

mała puszka

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kapusta pekińska

    1 mała szt.
  • Sos sałatkowy francuski vinaigrette Prymat

    1 szt.
  • oliwa

    3 łyżki
  • woda

    3 łyżki
  • majonez

    1 łyzka
Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania Sałtka z kapusty pekińskiej

Kapustę pekińską drobno pokroić.Sos rozrobić z wodą i oliwą,wymieszać.Po kilku minutach dodać do kapusty sos oraz majonez.Wymieszać,można doprawić do smaku odrobiną pieprzu i cukru.Podawać po kilkunastu minutach do II dania.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (16)

MAR3STA 15.02.2016 22:00
Świetna do obiadu
Alex_M 07.02.2014 11:06
smaczna suróweczka
Beata23 30.01.2014 09:03
fajny dodatek do obiadu
Bernadeta1 09.08.2013 09:25
często robię bardzo smaczna
romanrafal
romanrafal 06.07.2013 20:09
bardzo dobra
Grażyna13 27.04.2013 09:19
Pycha, moje smaki :)
Angelika10 23.04.2013 00:21
smaczna sałatka
Rybciia 29.03.2013 11:45
smaczna :-)
Grazyna0211 14.02.2013 13:02
świetna do drugiego dania
MAR3STA 12.02.2013 19:40
uwielbiam taką sałatkę

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat