Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka ziemniaczano – selerowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ziemniaki 50 dag
seler korzeniowy 50 dag
majonez 250 ml
szczypiorek 1-2 łyżki
sól
cukier
cytryna

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka ziemniaczano – selerowa

Ziemniaki i seler obrać, opłukać i ugotować. Pokroić w cienkie plasterki. Układać warstwę ziemniaków z selerem i cienką warstwę majonezu. Przyprawić do smaku solą, cukrem i cytryną. Posypać posiekanym szczypiorkiem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak