Sałatka ziemniaczana z fasolką według Agi

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ziemniaki ugotowane

    4 sztuki
  • kalafior

    1 sztuka mała
  • fasolka szparagowa

    20 dkg
  • groszek konserwowy

    10 dkg
  • cebula

    1 sztuka
  • natka pietruszki

  • koperek

    1 łyżka
  • jogurt naturalny

    4 łyżki
  • majonez

    4 łyżki
  • sól

  • cukier

  • szczypiorek

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Majonez łączymy z jogurtem i zieleniną.Ziemniaki kroimy w grubą kostkę.Kalafior dzielimy na różyczki.Fasolkę gotujemy.,kalafior blanszujemy 3 minuty w wodzie.Dodajemy sól,cukier i pieprz.Cebulkę siekamy razem ze szczypiorkiem.Wszystkie składniki mieszamy i łączymy z sosem majonezowym.Polecam

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Wacław 03.02.2012 09:24
pyszna !
Elżbieta17 24.08.2011 15:08
Podoba mi się takie połączenie składników:)
ronald88 26.05.2011 07:36
pycha
joanna77 05.04.2011 20:55
wypróbuję

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat