Sałatka z selera, czerwonej fasoli i papryki

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • seler konserwowy

    1 szt
  • fasola czerwona z puszki

    1 szt
  • majonez tradycyjny

    do smaku
  • jogurt naturalny

    do smaku
  • sól

    do smaku
  • cukier

    do smaku
  • papryka czerwona

    1 szt
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Seler odsączyć na sitku, pokroić na mniejsze cząstki. Fasolę opłukać i odsączyć z wody. Paprykę pokroić w kostkę i posolić. Połączyć ze sobą seler, fasolę i pora. Z 3 łyżek majonezu i jogurtu przygotować sos dodając cukier i pieprz ziołowy. Warzywa zalać sosem i wymieszać.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (9)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Alex_M 04.02.2014 11:52
fajna sałatka
Seba 26.04.2013 08:28
bardzo fajna
Pani Domu 06.11.2012 16:36
super sałatka
Krystyna32 25.10.2012 09:05
fajna
RenataZ-et 02.10.2012 20:24
super sałatka
olkaaa 08.08.2012 08:56
chętnie spróbuję
aleksa123 29.05.2012 08:38
super
gacopierz23 04.01.2012 10:31
zdrowa
smakoszek 29.10.2011 09:50
pyszna

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat