Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z kokardkami.
Jajka ugotować, pokroić w grubą kostkę.
Tuńczyka i fasolkę odsączyć z zalewy, cebule drobno posiekać.
Połączyć wszystkie składniki z majonezem.
Doprawić solą i pieprzem.
majonez tradycyjny | 3 łyżki |
makaron kokardki | 200 g |
cebula | 1 sztuka |
sól | 3 szczypty |
pieprz | 1 szczypta |
fasola szparagowa | 1 puszka |
natka pietruszki | 1 łyżeczka |
tuńczyk | 1 (w kawałkach) |
jajko ugotowane na twardo | 3 sztuki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: