Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka jajeczno-krabowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

paluszki krabowe 5 szt
jajko 4 szt
kiełki brokuła
olej lniany
Pieprz kolorowy ziarnisty Prymat
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka jajeczno-krabowa

Paluszki krabowe kroimy w kostkę. Jajka gotujemy na twardo. Po ugotowaniu obieramy i kroimy w dużą kostkę. Jarmuż kroimy drobno. Wszystkie składniki mieszamy z kiełkami brokuła. Doprawiamy sola i pieprzem do smaku. Dodajemy olej lniany i mieszamy .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

agaK. 08.11.2012 13:24
fajna, podoba mi się
aginaa 07.11.2012 21:04
super przepis
as28 07.11.2012 15:14
fajna
as28 07.11.2012 15:14
fajna
iwa643 07.11.2012 12:22
zdrowa i smaczna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak