Salade nicoise

Salade nicoise

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

gniazd

gniazda

dużej łyż.

duża łyż.

ml

mała puszka

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ogórek

    1
  • tuńczyk w sosie własnym

    1 puszka
  • sałata

    1 główka
  • pomidorki cherry

  • czarne oliwki

  • świeże zioła

  • sól

  • pieprz

  • oliwa

  • ocet winny

Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania Salade nicoise

Pokroić na kawałki ogórka, tuńczyka i jajko, wymieszać z resztą składników. Sałatkę przyprawić posiekanymi ziołami, solą, pieprzem, oliwą i octem. Podawać z bagietką.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat