Przepis i sposób przygotowania na: SAJGONKI PO UKRAIŃSKU
Każdy arkusik papieru ryżowego zamoczyć w wodzie a kiedy będzie miękki wyjąć i nakładać farsz. Zwijać ruloniki jak naleśniki na krokiety. Smażyć w dużej ilości rozgrzanego oleju. Smacznego.
mielone mięso wieprzowe |
50 dag
|
kiełki sojowe |
10 dag
|
grzyby mun |
1 opakowanie
|
garść makaronu sojowego |
|
cebula |
1 szt
|
jajko |
2 szt
|
sól, pieprz |
do smaku
|
składnik niedostępny |
20 szt
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: