ryba w majonezie

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • majonez tradycyjny

    150 g
  • sałatka włoska

    300 g
  • auszpik

    100 g
  • sałata zielona

    25 g
  • ogórki konserwowe

    50 g
  • ryba

    250 (gotowana)
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Na półmisku ułożyć postument z sałatki włoskiej,a na nim układać porcję zimnej ryby bez ości.Rybę oblać gęstym majonezem,udekorować ogórkami konserwowymi,polać cienką warstwą auszpiku.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat