przystawka z jajek, oliwek i sałatki wiosenej

przystawka z jajek, oliwek i sałatki wiosenej

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek

×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jajka

    2 szt.
  • oliwki czarne

    8 szt
  • SAŁATKA WIOSENNA

    6 łyżek
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Ugotować 2 jajka na twardo, po obraniu podzielić na ćwiartki, obłożyć je sałatką z przepisu http://www.doradcasmaku.pl/przepis/125485/salatka-wiosenna-z-ziarnami-sezamu-i-slonecznika.html oraz udekorować całymi oliwkami czarnymi

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

bejciu24

06.04.2011 19:08
mniam

Pola2

06.04.2011 19:02
pyszna

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat