Pierś z kurkami

Pierś z kurkami

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

gniazd

gniazda

dużej łyż.

duża łyż.

ml

mała puszka

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • filet z kurczaka

    4 szt
  • kurki

    1/2 kg
  • masło

    3 łyżki
  • cebula

    1 szt
  • Przyprawa do kurczaka złocista skórka Prymat

  • pieprz

  • margaryna

    1/3 kostki
  • przyprawa do potraw

Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania Pierś z kurkami

Filet umyć i wysuszyć- posypać przyprawami, a pozniej naciać wzdłuż żeby powstało zaglebienie.
Kurki pokroić i usmazyc z cebulka na masle.
Napelnic farszem filety i pospinac wykalaczkami.
Smazyc piersi na zloto- pozniej mozna ewentualnie podlac je woda by powstal sos.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

janek64 03.10.2012 12:24
Ale smakowitości :)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat