pieczony łosoś z dodatkami

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • łosoś filet

    200 g
  • sok z cytryny

    1 łyżka
  • szpinak

    200 g
  • jogurt naturalny

    15 g
  • tymianek

  • sól

  • pieprz

  • ryż brązowy

    5 łyżek
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Łososia skrapiam sokiem z cytryny, oprószam solą, pieprzem i tymiankiem, a następnie piekę w folii. Szpinak duszę z przyprawami. Ryż gotuję na sypko. Rybę przed podaniem polewam przyprawionym jogurtem.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
sznycel 04.08.2012 11:54
łosoś jest smaczny
andżelika1 03.08.2012 21:13
łososia można też ugotować na parze

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat