Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta twarogowa z papryką

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

twaróg 300 g
cebula 1 szt
sól do smaku
śmietana 3 łyżki
bułka 3 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta twarogowa z papryką

Cebule pokroić w drobną kostkę. Twaróg dobrze rozmieszać, dodać cebulę i śmietanę. Doprawic do smaku solą, pieprzem i papryką słodką. Bułki przekroić na pół i smarować pastą.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

fotoviderek 27.04.2013 07:49
Świetna pasta :)
marinia 03.11.2012 22:31
klasyka śniadaniowa :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak