Pasta twarogowa do kanapek

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • twaróg

    30 dag
  • rzodkiewki

    5 sztuk
  • szczypiorek

    1 pęczek
  • sól do smaku

  • pieprz do smaku

  • jaja na twardo

    3 sztuki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Szczypiorek i rzodkiewkę umyć.
Szczypiorek drobno posiekać, rzodkiewkę pokroić w kostkę, jajka ugotować na twardo i zetrzeć na tarce.
Całość połączyć z serkiem, przyprawic pieprzem i solą.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Emiliozo 13.09.2012 21:40
super pasta

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat