Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta porowa

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

żółty ser 0,5 kostka
por (biała część) 1 sztuka
sól do smaku
pieprz do smaku
majonez do smaku
jajko ugotowane na twardo 3 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta porowa

Ser zetrzeć na tarce o drobnych oczkach. Pora pokroić w cienkie plasterki (lub posiekać). Jajka pokroić w drobne kawałeczki. Wszystkie składniki wymieszać ze sobą. Doprawić do smaku solą, pieprzem oraz majonezem.

Pasta idealnie nadaje się do kanapek:)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

adelajda 14.02.2014 19:55
lubię por, pasta będzie mi smakowała :)
sylwia_sl 13.02.2014 21:26
Fajna ta pasta :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak