Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Parówki z serem zapiekane w cieście francuskim

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ciasto francuskie 1 opakowanie
parówki 8 małych sztuk
keczup 3 łyżki
ser gouda 8 plastrów

Przepis i sposób przygotowania na: Parówki z serem zapiekane w cieście francuskim

Ciasto posmarować keczupem i podzielić na osiem równych kawałków.Każdą parówkę zawinąć w plaster sera a potem w kawałek ciasta.Wstawiamy do nagrzanego piekarnika na 200 C i pieczemy ok 20 minut az ciasto dobrze się zarumieni.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

natalia.doradca 13.11.2013 08:03
Ciekawe połączenie :)
adelajda 17.09.2013 10:59
szybko i smacznie :)
Alex_M 11.06.2013 16:31
smaczne i szybkie!
m1monika 27.05.2013 12:07
bardzo lubię :-)
Fiffi 22.04.2013 22:06
proste, ale nigdy jeszcze nie jadłam
babajaga1969 08.02.2013 08:36
ładnie wyglądają :)
Adamorek 07.02.2013 23:57
mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak